Lees Meer

ONS PROCES

Snackmakers met een missie

Wat doen we?

Neder Snack maakt de lekkerste snacks van eigen bodem. Een kip krokantje met malse kippendijfilet uit de Gelderse Vallei, een Bommelse bitterbal van puur rundvlees, het groente kroketje gemaakt van Veluwse buitenbeentjes en een kaas hapje met romige Hollandse boerenkaas.

Waarom doen we dat?

Wat van dichtbij komt is lekker. En ook nog eens beter voor de wereld om ons heen, omdat het geen duizenden kilometers heeft afgelegd. Bovendien wil jij toch ook weten wàt je in je mond stopt, waar dat vandaan komt en hoe het gemaakt is? Wij willen dat iedereen in Nederland kan genieten van eerlijke, ambachtelijke Nederlandse snacks. Dat is onze missie!

Puur van Nederlandse bodem

Rechtstreeks van de boer

De ingrediënten van onze snacks komen van boeren uit eigen land. Zo halen we onze knolselderij, uien en wortels op de Veluwe. Onze kippen hebben in de Gelderse Vallei lekker veel ruimte om te scharrelen. En als je wilt, kun je zelf een kijkje nemen bij onze runderen die grazen tussen Maas en Waal.

 

Pure smaken, minder zout

Doordat we werken met mooi vlees, goede groentes en romige kaas hebben onze snacks veel smaak van zichzelf. Ook trekken we op ambachtelijke wijze onze eigen bouillons. Hierdoor hoeven we nauwelijks zout toe te voegen aan onze snacks. Lekker gezond!

Een kijkje in onze keuken

Ontwikkeld met liefde

Als het gaat om snacken, leggen we de lat hoog. Een team van snack-experts onder leiding van chef-kok Sander heeft urenlang geëxperimenteerd met ingrediënten en bereidingswijzen, tot we de juiste receptuur te pakken hadden. Zo puur mogelijk, met authentieke smaken.

Ambachtelijke bereidingswijze

Onze snacks worden elke dag vers en op ambachtelijke wijze bereid. Niet in een fabriek met een lopende band natuurlijk, maar gewoon in een professionele horecakeuken waar onze snackmakers nog zelf in de pannen roeren. Onze kip krokantjes, groente kroketjes, bitterballen en kaas hapjes vriezen we meteen na het maken in. Zo behouden ze hun volle smaak en blijven ze lekker vers!

Nu verkrijgbaar in heel Nederland

Voor wie doen we het?

Neder Snack levert haar ambachtelijke bittergarnituur aan horecabedrijven, cateraars en hotels. Met onze snacks trakteer je jouw gasten op een bewust hapje. Lekker lokaal, met een goed verhaal!

NederSnack-354-LR