Onze Boeren

BAS

kraggenburg

wortels

TopFresh is dé wortelgewassen specialist met een passie voor de snackwortel. Zij staan voor een eerlijk product, een gezonde snack en verantwoorde teelt. Doordat wortels het hele jaar door groeien komen ze altijd vers van het land.

 

Peter

lunteren

Kaas

De melk van Remeker komt van Jersey-koeien. Deze koe geeft niet zomaar melk, er zit namelijk meer caroteen en caseïne in waardoor de melk een opvallende gele kleur heeft en goed stremt. Perfect voor het maken van kaas van hoge kwaliteit. Net als bij de bodem kijkt Peter wat de koe wil en nodig heeft. “Van het voorjaar tot en met het najaar eten ze vers gras en kunnen ze zelf verse vitamines en mineralen pakken uit bakken. In de winter voeren we ons eigen ingekuilde gras, wat we aanvullen met rogge en haver. Geen maïs of soja dus, want dat tast de vetstructuur aan en gaat ten koste van de smaak van de melk.”

Bekijk het bedrijf van Peter

Albert en marleen

Oene

Rundvlees

Albert en Marleen boeren het liefst circulair.  Alle dieren die op hun boerderij geboren worden, blijven er. De dieren worden zoveel mogelijk gevoerd met eigen verbouwd voer. IJsselrund is een puur veluws streekproduct van prachtige kwaliteit en een super smaak. 

Martijn

Woudrichem

Kippenvlees

Uit Woudrichem komt ons kippenvlees vandaan. Op deze boerderij in Noord-Brabant wordt pluimvee gehouden en gefokt. Dit wordt verwerkt tot heerlijke mals kippenvlees.